Λογαριασμός – Προφίλ

 

Στοιχεία Λογαριασμού – Προφίλ
Προσωπικά Στοιχεία
Σε αυτή την καρτέλα εμφανίζονται τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως ακριβώς τα εισαγάγατε στο σύστημα κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία μας. Τα πεδία «Διεύθυνση e-mail» και «Κινητό τηλέφωνο» δεν επιδέχονται αλλαγής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποια αλλαγή στα πεδία αυτά, ενημερώστε μας για να πραγματοποιηθεί από το Τεχνικό Τμήμα. Εν τούτοις, μπορείτε να τροποποιήσετε τα υπόλοιπα πεδία.

Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε το παραστατικό που επιθυμείτε να εκδοθεί για μια ενδεχόμενη επικείμενη αγορά σας. Έτσι, επιλέγετε εάν επιθυμείτε την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου και ακολούθως τα συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία και ολοκληρώνετε τη διαδικασία, πατώντας «Αποθήκευση».

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται στο Λογιστήριο και εφόσον πραγματοποιήσετε μια αγορά θα λάβετε το παραστατικό σας ως εντός των επόμενων ημερών ως συνημμένο αρχείο στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Πρόκειται για ένα .pdf αρχείο, το οποίο φέρει τη νομότυπη ψηφιακή υπογραφή και αρκεί να το εκτυπώσετε και να το χρησιμοποιήσετε, όπως επιθυμείτε.

Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασης
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του κωδικού που δημιουργήθηκε αυτόματα κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία. Αρκεί να πληκτρολογήσετε τον κωδικό, που επιθυμείτε, στο πεδίο «Κωδικός» και ακολούθως να επαναπληκτρολογήσετε τον ίδιο ακριβώς κωδικό στο πεδίο «Επανάληψη Κωδικού» για την ορθή επαλήθευσή του. Για να ολοκληρώστε τη διαδικασία επαναδημιουργίας του κωδικού πρόσβασης στο σύστημα, αρκεί να πατήσετε το «Αποθήκευση».

Επιπροσθέτως, σας ενημερώνουμε ότι ο κωδικός θα πρέπει να αποτελείται από έξι έως δεκαέξι (6-16) λατινικούς χαρακτήρες ή /και αριθμητικά ψηφία.

Ταυτότητα Αποστολέα
Η Ταυτότητα Αποστολέα χαρακτηρίζει τον αποστολέα του μηνύματος και ουσιαστικά αποτελεί αυτό που επιθυμείτε να εμφανίζεται στη συσκευή του παραλήπτη του μηνύματος που θα αποστείλετε.

Η ταυτότητα που θα ορίσετε σας χαρακτηρίζει απόλυτα. Εάν πρόκειται για αλφαριθμητική ταυτότητα θα πρέπει να περιέχει έως και 11 λατινικούς χαρακτήρες. Μπορείτε να επιλέξετε να αντιστοιχεί στο όνομά σας, το επώνυμό σας, την επωνυμία της επιχείρησης/εταιρείας/ιστοσελίδας σας ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε. Σε αυτή την περίπτωση οι χαρακτήρες θα πρέπει να αντιστοιχούν σε πεζά ή/και κεφαλαία γράμματα, αρκεί να είναι λατινικά.

Εάν πρόκειται για αριθμητική ταυτότητα μπορείτε να επιλέξετε να περιέχει έως 16 αριθμητικά ψηφία (1-16), τα οποία μπορούν να αντιστοιχούν στο προσωπικό ή επαγγελματικό σας τηλεφωνικό αριθμό (π.χ. 2101234567, 6911111111, 306911111111) ή να συνιστούν τυχαίους αριθμούς.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες εναλλακτικές ταυτότητες επιθυμείτε. Αρχικά, κάνετε κλικ στο «Προσθήκη Ταυτότητας» και πληκτρολογήστε την ταυτότητα. Ακολούθως, μπορείτε να επιλέξετε προαιρετικά το «Προεπιλεγμένη», που βρίσκεται ακριβώς από κάτω, σε περίπτωση που θέλετε η συγκεκριμένη ταυτότητα να εμφανίζεται πρώτη (χωρίς να χρειάζεται να την επιλέγετε κάθε φορά κατά την αποστολή σας). Τέλος, πατάτε το «Αποθήκευση» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Κατά αυτό τον τρόπο, έχετε επιτυχώς δημιουργήσει μια ταυτότητα και μπορείτε να συνεχίστε, ακλουθώντας την ίδια διαδικασία. Εάν η ταυτότητα δεν σας ικανοποίει, μπορείτε να την επεξεργαστείτε (με το μολυβάκι που υπάρχει δεξιά) ή να την διαγράψετε και να δημιουργήσετε μια νέα.

Τέλος, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι σε περίπτωση που η ταυτότητα αποστολέα εμπεριέχει υβριστικό ή παραπλανητικό περιεχόμενο, το μήνυμά σας ενδέχεται να απορριφθεί από τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.